64% TAMSUSIS ŠOKOLADAS su kakavos pupelėmis, arabika kava, bičių žiedadulkėmis ir espelette pipirais.

Rankų darbo LAROCHÉ šokoladai pagaminti su meile. Filosofija: kiekvienas kąsnis yra svarbiausia!

Šis tamsusis šokoladas pasižymi intensyviu kakavos skoniu, o per keletą akimirkų atsiskleidžia kaštonų bei kavos poskoniai. Pastarąjį sustiprina viduje esančios vidutiniškai skrudintos ir traiškytos rūšinės kavos pupelės. Lengvai rūgštaus skonio suteikia kakavos pupelių gabaliukai esantys šokolade ir ant viršaus. Subtilų aštrumą garantuoja žiupsnelis Espellete pipirų. Plytelę puošia lietuviškas gamtos auksas – bičių suneštos žiedadulkės.

Pagrindiniai ingredientai: Šokoladas, Arabika kavos pupelės, Kakavos pupelės, Espelette pipirai.

Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali – su autentiškomis formomis ir  žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.

Šokoladus gaminamas iš aukščiausios kokybės kakavos pupelių, augintų Vakarų Afrikoje, Pietų Amerikoje, Azijos salynuose. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų ir ūkininkų. Šokolado gamyboje naudojama keletas rūšių riešutų, džiovintos bei liofilizuotos uogos ir vaisiai, įvairūs prieskoniai, arabika kava bei kitos gamtos gėrybes. Nenaudojama dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.

Didžioji dalis naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. 

Ingredientų kilmės šalys:
Forastero šokoladas: Vakarų Afrika, Ekvadoras
Arabika kava: Kolumbija
Kakavos pupelės: Peru
Espelette pipirai: Prancūzija
Bičių žiedadulkės: Lietuva

Grynasis svoris: 90g (± 10g)
Įpakavimas: kartoninė dėžutė su ištraukiamu stalčiuku, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio

5.49€